Dejan Petrovic Big Band 1. maja na Dukley plaži

dukley beach lounge dejan petrovic big band.jpg

Ako čujete melodije poznatih svjetskih hitova isprepletane motivima izvorne muzike sa Balkana, a sve je fenomenalno ukomponovano u jednu cjelinu, znaćete da je to Dejan Petrović Big Band.

Ovi momci ne biraju strane i žanrove, ne brinu o muzičkim pravcima, jednostavno rade ono što vole i što najbolje umiju – stvaraju muziku koja publiku ostavlja bez riječi!

Uz muziku koja je cio svijet podigla na noge, 1. maja od 12:00 do 18:00h, uživajte u jelima sa roštilja i vrhunskim vinima na Dukley plaži.

Pored vina naših prijatelja i saradnika, koja će se uskoro naći na našoj vinskoj karti: Vinarija Erdevik, Vinarija Aleksandrović, Gazdinstvo Cilić, Vinarija Meneghetti, Vinarija Dalvina – predstavićemo vam i vina koja za Dukley izrađuje Vinarija Erdevik, na koja smo posebno ponosni!

Cijena ulaznice od 40 eura po osobi uključuje neograničenu konzumaciju hrane, pića i vina.

Besplatno za djecu do 12 godina.

Onlajn rezervacije ili putem broja telefona: +382 69 160 003.

*

O orkestru Dejana Petrovića

Prepoznatljivi zvuci truba, gitare i dobar „groove” su lična karta ovog benda.

Sa svojim orkestrom, Dejan Petrović je osvojio sve što se moglo osvojiti na Saboru trubača u Guči – „Prva truba“, „Najbolji orkestar“, „Majstorsko pismo“...

Već 15 godina unazad, na svakom takmičenju trubačkih orkestara ne samo u zemlji, već i inostranstvu, u dijelu proglašenja pobjednika neizbježno je čuti: „Orkestar Dejana Petrovića”.

Svaki nastup je poseban i uvijek nov, vrtlog dobrih vibracija i pozitivne energije koji stvaraju očaravajući zvuci trube.

Nije iznenađujuće što su mnoge uticajte ličnosti iz svijeta muzike i filma sarađivale baš sa ovim orkestrom. Sa jednim od najvećih imena domaće muzičke scene, Emirom Kusturicom, sarađuju već punih sedam godina. Komponovali su muziku za mnoge od njegovih filmova, a ni jedan Kustendorf Festival ne može proći bez nastupa Dejana Petrovića i Big Band-a.

 
 
za lokaciju.jpg

 Dukley Gardens

Zavala, Budva | Crna Gora

 
 

STRATEX MANAGEMENT

STRATEX, 2, Boreti, Budva, Черногория